Handwijzer Vleespakket

In het pakket:

Zit onder andere:

  • Gehakt
  • Verse worst
  • Hamburgers
  • Entrecote
  • Biefstuk
  • Bieflap
  • Stooflap / Sukadelap
  • Soepvlees

Laat je verrassen door puur rundvlees!

 

(Inhoud pakket onder voorbehoud, maar vlees wordt evenredig over alle pakketten verdeeld)Vlees bestellen? Dat kan, stuur een mailtje naar ons emailadres: info@handwijzerhereford.com en je komt bij ons op de lijst te staan. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of en  wanneer we een pakketje voor u hebben. Op dit moment werken we met een lijst van 25 bestellingen. Als deze lijst vol is laten wij dit ook weten, om zo teleurstellingen te voorkomen. Er zijn op het moment geen pakketten beschikbaar, er is nog plek op de lijst. In september komen weer pakketen beschikbaar. 

 

Wat krijg je hiervoor?       10 kilogram  (diepgevroren en gevacumeerd) vlees voor € 130,- incl. btw

Af te halen op 't Loo 60 in Bergeijk, op een door ons gecommuniceerde tijd (vanwege het diepgevroren zijn van het vlees)

beschikbaarheid

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn onze vleespakketten op het moment alleen op afroep verkrijgbaar. Via de nieuwsbrief stellen wij u graag op de hoogte wanneer er weer pakketten beschikbaar zijn. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via:

 

        info@handwijzerhereford.com 

Samenstelling

Onze pakketten bestaan uit 10 kg diepgevroren vlees. Zo kan iedereen perfect 1 pakket in 1 vrieslade van zijn vrieskast kwijt. Kleiner kan helaas niet omdat het dier dan niet mooi te portioneren is voor een uniforme verdeling over de pakketten. Wil je minder dan 10 kg dan is het mogelijk om met iemand een pakket te delen. Wij denken hierin graag met u mee.

Presentatie

Al het vlees is gevacumeerd verpakt en  vervolgens diepgevroren. Verder is iedere verpakking gelabeld. Dit betekent dat het overzichtelijk is welk stukje vlees u te pakken heeft en het vlees optimaal geconserveerd bewaard kan worden. Tevens staat er op het label een t.h.t., dit omdat vlees in een consumentenvrieskast na een halfjaar aan kwaliteit kan gaan verliezen. 


Werkzaamheden slager

 

Nadat de dieren geslacht zijn, worden de karkassen 1 a 2 weken in de koelcel gehangen bij onze slager Van Mierlo Vlees in Someren-Heide. In deze periode kan het vlees besterven. Door de circulerende koude lucht wordt het vlees malser. Vervolgens start de slager met het uitbenen, wat per karkas circa een halve dag duurt. De diverse delen worden van elkaar gescheiden. Vervolgens zijn drie medewerkers een halve dag bezig om deze onderdelen te portioneren, de hamburgers te maken en dergelijke. Tot slot worden de diverse stukken rundvlees vacuüm verpakt, verdeeld over de pakketten en ingevroren alvorens ze hun weg vinden naar uw diepvries(la). 

 

* aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Wij hopen alle aanvragen te kunnen verwerken, maar kunnen dit niet garanderen.